om een ​​winkel met één persoon te noemen

Ik reed laatst en begon massage te krijgen na een klein contactongeluk. In het begin was mijn spieren verrast en bezocht ik voor genezingsdoeleinden, en hoe meer ik het kreeg, hoe meer ik de hilling werd, hoe meer ik in de charme van een eenmanswinkel in Tianan werd. Ik voel dat hoe helderder ik word, hoe meer ik word gestresst en hoe gezonder ik word, en ik ga naar mijn werk, het weekend, het uur. Het is een plek om alleen te weten, dus ik wil je graag een paar van mijn favoriete plaatsen voorstellen.

De eerste Tianan Massage One-man-winkel is Flower, gelegen in Sungjung-dong. Ik ben de eerste die ik ooit heb gehad, Tianan Swedish Massage, dus ik wil je eerst introduceren. Het is bekend dat Terraphy zo nauwgezet en systematisch wordt beheerd. Vermoeid van de echte herhaalde gebeurtenis, 홈타이 denk niet dat je ergens wilt rennen en ga naar de Flower!De beroemde massagewinkel waar niemand ooit is geweest, is Flower.

Er zijn veel gasten die op zoek zijn naar een aantal van de klanten die ze bezoeken. Er is geen andere plek om te terraffie te zijn op een moe, moeilijke dag. Ik ga vaak naar de wolken en krijg een bloemachtige kruidenkeer, en ik zal mijn lichaam weer opbouwen. Het programma bestaat uit een enkele kost van een swedishmassage. De Koreaanse regisseur heeft een lopende looptijd van 12.00 uur tot 3.00 uur. De uren zijn van 12.00 uur tot 3.00 uur. Het is gelegen in de buurt van Lotte Mart, Seongjeong-dong, in het noordwesten, dus ga veel.

De tweede Tianan Massage One Inshop is een zeldzame plek in de stad Dujung-dong, waar de sojabonen zo lekker zijn als een eetstraat. Dus na een vrije massage op vakantie, kan ik niet zo blij zijn met een heerlijk eten in de stad. Directeur Jun-soo geeft de Reiti een andere massage. Ik kan je verzekeren dat het waarschijnlijk een massage is die je nergens heen kunt halen.

Ik was niet alleen goed, maar ik was zo goed in dienst dat ik een vaste klant werd. Voor de cursus, Swedish Massage, Sentimental Aroma Massage Akos, 100.000 gewonnen in 70 minuten, 130.000 gewonnen in 90 minuten en 180.000 gewonnen in 120 minuten. Je bent natuurlijk een veteraan die een massageproces heeft voltooid, dus je bent zo goed in het doen!De verkooptijd is vanaf 11:00 uur. De locatie duurt slechts vijf minuten te voet in Seongjeong Park, Dujung-dong, West-Noordwest.

De laatste Tianan Massage One-man winkel is Ruby. Het is een soort juwelenwinkel, zoals een naam. Je bent zo goed dat je het de beste eenmanswinkel van de oneerlijkheid kunt noemen. Waarom?

Ik ben gewoon zo geïrriteerd dat ik niet echt iets wil doen als ik moe en moe ben, maar als ik een keer naar Ruby ga en de zorg krijg, voel ik me moe en smelt ik. Het programma bestaat uit emotionele massage.De Akos is 60 minuten, van 120.000 gewonnen tot 200.000 gewonnen in de C-kos 120 minuten. De Koreaanse Ruby is vijf minuten lopen van 14.00 uur tot 10.00 uur.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다