Corporate PR wij kunnen helpen

U bent een bedrijf begonnen om vrouwen te helpen in Guatemala en Indonesië, maar de identiteit en het doelpubliek van het bedrijf zijn niet duidelijk, en zelfs als u verschillende SNS exploiteert onder de limiet van een eenmansbedrijf, is public relations-beheer met een bedrijfsaccount niet goed . We stellen voor om een identiteit te vestigen als 백링크 woninginrichtingsbedrijf en nieuwe producten en verhalen die alleen Lydia’s loom heeft, te delen in de vorm van een vlog. (Voorstellen van een PR-strategie voor de sociale onderneming ‘Ludia’s Loom’)”

Studenten met als hoofdvak mediacommunicatie wilden sociale-economieondernemingen in de provincie helpen die problemen hebben met public relations. Op de 8e om 16.00 uur werd ‘Hanma PR Mate’ gehouden in de Creation Hall van de Kyungnam University in Changwon-si, de 16e presentatie van het PR-voorstel voor lokale bedrijven en non-profitorganisaties in 2021.

Op deze dag werden 10 groepen uitgereikt voor 10 sociale ondernemingen in de provincie, waaronder Miryang Coffee Will, Forest Education Social Cooperative, Lydia’s Loom, Padia, Nutri Industry, Waro, Jeongdong Ranch, Fair Travel Tongyeong Tour, Nature Fairy Tale en Park ha Hyanggi Cooperative. Voorgestelde oplossingen met betrekking tot reclame en branding. Omdat ze geïnteresseerd waren in de PR-voorstellen van de studenten, namen ook functionarissen van de Jobs and Employment Economics Division van het stadhuis van Miryang en functionarissen van de Korea Tourism Organization (KTO) deel.

De deelnemende studenten hebben vooraf voldoende interviews afgenomen met de bedrijven waar ze de leiding over hadden en suggereerden PR-strategieën aan de bedrijven op basis van nauwgezette markt- en casestudies. We hielden ons bezig met het stellen van doelstellingen voor bedrijfsidentiteit en public relations, PR-plannen met behulp van SNS, de constructie van merkkarakters en klantenbeheer.

Clay-Jo, verantwoordelijk voor de sociale onderneming Miryang Coffee Will, bracht en promootte persoonlijk de theezakjes van Coffee Will, SSS, die verantwoordelijk was voor PR voor natuursprookjes, creëerde en presenteerde het merkkarakter van het bedrijf, en Yoon Seul-jo , die voor het Park Ha-Hyanggi Cooperative voorbereid, werd geproduceerd. Een promotionele poster werd gepresenteerd. Ontact Group, die verantwoordelijk is voor Waro Salad, kondigde een evenementenplan aan met de naam ‘Bewandel de gezonde Warot-weg met je ouders door je te richten op de 2030-generatie, die geïnteresseerd is in salades, als een manier om de 4050-generatie aan te trekken.

De deelnemende studenten antwoordden dat het een goede ervaring was om direct een promotiestrategie voor een sociale economie onderneming in de provincie te kunnen presenteren.

Gwangheon Kim, een student van Group KUZ, die Lydia’s weefgetouw PR-strategie voorbereidde, zei: “Omdat de inhoud van het vorige onderzoek en het niet-persoonlijke interview met de werkelijke vertegenwoordiger anders waren, moesten we een nieuwe PR voorbereiden strategie en presentatiemateriaal, en we moesten een effectieve strategie toe te passen op de werkelijke markt voor te bereiden. Hoewel het proces van de planning van het project was het moeilijk, zei hij dat het was een gelegenheid om echte zakelijke PR te doen, en het was een goede tijd om groeien door samen met teamleden aan een project te werken.

Ook de tevredenheid van de bedrijven die het advies ontvingen was hoog. Mi-hyang Kim, CEO van Miryang Coffee Will, zei: “Ik heb verschillende professionele adviezen gekregen tijdens het runnen van een bedrijf, maar het was net zo goed advies.” “Ik denk echter dat er betere resultaten zullen zijn als de inhoud wordt geleverd in een actieve en krachtige klank die overtuigt klanten.”, aldus

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다